23. kolo - Nová Ves B – SK Vys. Chlumec 2:4

23.05.2015 19:00
K dnešnímu zápasu jsme odjížděli s obavami,kolik se nás sejde. Zraněný R. Šneller pokračuje v marodce, k němu se přidal Radek Štovíček st., což jsou znatelné ztráty.
 
Vys. Chlumec nastoupil v sestavě- Tesař- Novotný, Kiš Š., Laštovička, Havel-Chlasták, Hlaváček, Kiš J., Slunéčko-Mrázek, Baloun
 
Na Lavičce byli připraveni: Pech Vl.,Pecholt M.,Hron
 
 
Začátek utkání jsme začali náporem a vypadalo to na snadný výsledek,ale opět jsme nedali vyložené šance. Opět přišel trest po faulu J.Laštovičky a veliké minele našeho brankáře, který podběhl balon, 1:0. Ve 30.min se prosadil náš středopolař J.Kiš a pěknou ranou srovnal na 1:1. 40.min. únik J.Kiše a přihrávka Mrázkovi 1:2., 43.min.Mrázek uniká po lajně a dává přesnou přihrávku Pecholtovi,který šancí nepohrdl 1:3.Skončila půle a hostující tým zřejmě usnul. Začátek druhé pule byl v naší režiji, ale nic jsme neproměnili, přišel trest. Jinak vynikající golman si vybral černý den. V 65.min., se pokusil obehrát dva protihráče, ale nevyšlo to. Domácí snižují na 2:3 a pro hostující tým začalo peklo, kdy se strachovali o výsledek. Klid přinesl až střídající hráč VL. Pech, kdy zužitkoval příhravku J. Kiše a v 88.min. rozhodl 2:4. Nutno podotknout, že tentýž hráč zahodil vyloženou šanci. Zápas řídil rozhodčí Vesel.
 
Z našeho týmu bych vyzdvihnul J.Kiše, J.Mrázka.
 
 
Kiš L.