1. kolo - 22.8.2015 SK Vys.Chlumec-Sokol Jesenice - 2:7 (2:6)

22.08.2015 17:00

22.8.2015

SK Vys.Chlumec-Sokol Jesenice

Sobota

17.00h

16.00h na kabinách

1.

 

 

 

25. P. Hanák , 29. P. Hanák - 8. R. Šneller (vl.) , 16. M. Havel , 20. J. Šika , 22. M. Havel , 24. M. Rataj , 35. Z. Švagr , 87. M. Rataj

 

Po půlhodině bylo po zápase
V prním poločase utkání se odehrálo vše podstatné. První gól utkání sice vstřelil v 8. minutě chlumecký Roman Šneller, bohužel však mířil na špatnou bránu a překonal svého vlastního brankáře. Další branka přišla zanedlouho, v 16. minutě napřáhl z půlky hřiště jesenický Michal Havel a brankář domácích Antonín Tesař si vybral slabší chvilku. Další tři góly Jesenice se vešly do šesti minut a všechny tři padly z podobných brejkových situací. První využil ve 20. minutě Jakub Šika, za další dvě minuty ho následoval Michal Havel a v 26. minutě zvyšoval už na 0:5 Martin Rataj. Po necelé půlhodince hry tak bylo prakticky po zápase. Chlumec se sice zmohl ještě do poločasu na snížení stavu, ve 25. a 29. minutě se trefila letní posila chlumeckých Pavel Hanák. Jesenice však měla další šance a jednu z nich se podařilo proměnit v branku Zbyňku Švagrovi, který svým gólem z 35. minuty uzavřel gólový účet prvního poločasu.
 
V druhé půli se hra vyrovnala
Druhá polovina zápasu už nepřinesla tolik fotbalových momentů jako ta první. Jesenice přijela pouze s jedenácti muži a tak se s vědomím velkého náskoku trochu šetřila. Pro karetní trest z minulé sezony nemohl nastoupit Pavel Kymla a chyběli i další čtyři hráči obvyklé sestavy, pár hráčů scházelo i Vysokému Chlumci. Hra v druhé půli byla vyrovnanější než v první půli a na gólové hody z poločasu prvního čekalo obecenstvo marně. Jediným střelcem v druhé polovině zápasu byl Martin Rataj, který vstřelil svůj druhý gól tři minuty před koncem utkání a pouze tak jen kosmeticky vylepšil už tak velmi krásné skóre na 2:7.