4. kolo - 12. 9. 2015 Nová Ves C – SK Vys. Chlumec 2:8 (1:3)

12.09.2015 17:00

12..9.2015

Nová Ves C –
SK Vys.Chlumec

Hlašenka

17.00h

15.30h u hospody

4.

 

 

 

TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice CK. Hirsch - J. Moravec , M. Mach , O. Kubíče , M. Belza - J. KubíčeL. Soukup , P. Říha , E. Pán - F. Knuth , V. Čadek

Vysoký Chlumec konečně zabral

Vysoký Chlumec se po třech porážkách konečně dočkal prvního vítězství v nové sezóně, v Nové Vsi vstřelil hned 8 gólů a mohlo by se zdát, že to byl jednoznačný zápas, ale úplně jednoduché to pro Chlumec nebylo.

Skóre otevřel Kiš, Nová Ves rychle srovnala

Vysoký Chlumec ve 4. kole soutěže zavítal k mistrovskému na trávník Nové Vsi, kde se utkal s tamním C-týmem. K zápasu se nedostavil delegovaný rozhodčí Miloš Krátký a tak utkání musel odřídit laik z řad domácích Radek Baloun. Na první branku se nemuselo dlouho čekat, obstaral jí hned ve čtvrté minutě hostující Jakub Kiš, který parádní střelou z dálky nedal domácímu brankáři Karlu Hirschovi nejmenší šanci. Poté Vysoký Chlumec podržel brankář Antonín Tesař, který se blýskl skvělým zákrokem proti střele domácího hráče. Domácí se nevzdávali a byli v úvodu vyrovnaným soupeřem, dokonce dokázali i vyrovnat stav na 1:1 a to zásluhou nejstaršího hráče na hřišti Františka Knutha, který se prosadil v 8. minutě zápasu. Chlumec však ještě v první půli přidal dvě branky zásluhou Jaroslava Laštovičky a Marka Balouna. Do šaten se tak šlo za stavu 1:3.

Chlumec přidal góly, domácí jen snížili z penalty

Chlumec rozhodl o svém vítězství hned v úvodu druhé půle, když dokázal běhěm pěti minut vstřelit tři slepené góly o které se postarali Čejda s Laštovičkou a Šťovíčkem. V 65. minutě přidal svou druhou trefu v zápase Radek Šťovíček. Poté fauloval ve vápně Martin Paukner a domácí z nařízeného pokutového kopu snížili na 2:7, na jasné výhře Vysokého Chlumce to už ale nemohlo nic změnit. Poslední branku přidal ještě těsně před koncem Jan Čejda, který přišel na hřiště až na druhý poločas a i tak stihl skórovat dvakrát.